Mesajları

Başkanın Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve polis memurumuz için Taziye Mesajı

~~Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde bulunan ve daha önceki çatışmada zarar gören Dört Ayaklı Minare önünde Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, bir grup avukat ile açıklama yapılırken uğradığı silahlı saldırı sonucu bir polis memuruyla birlikte hakkın rahmetine kavuşmuştur.Siverek Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yaşanan hadiseden büyük üzüntü duyduğumuzu belirtiyor,ve saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan her türlü girişimin karşısında,sağduyu ile yer almamız gerektiğine inanıyor,Diyarbakır Barosu Başkanı merhum Tahir Elçi'ye ve polis memurumuza Allahtan rahmet,ailesi ve geride kalanlara başsağlığı ve sabır diliyoruz.