Mesajları

Salih Serdar BUCAK'tan Viranşehir Yolundaki Saldırıya İlişkin Mesaj

Siverek Ticaret Odası Başkanı Salih Serdal Bucak ;ilçemizdeki askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesiyle ilgili saldırı için bir kınama mesajı yayınladılar.
İlçemizde, sabah saatlerinde Siverek-Viranşehir karayolunun 17’nci kilometresindeki Çepni Mahallesi yakınlarında meydana gelen Karageçi Jandarma Karakolunda görevli askerleri taşıyan servis minibüsünün geçişi sırasında, PKK’lı teröristlerce yola döşenen patlayıcı infilak etmesi ile vuku bulan olayda Sarıören Mahallesi Muhtarı İbrahim İnco’nun da şehit edilmiş ve 3 askerimiz ağır yaralanmıştır.
Siverek Ticaret Odası Başkanı Salih Serdal Bucak ; Nihat Çiftçi’ye yapılan silahlı saldırıyı şiddet ve nefretle kınadı.
Başkan Bucak, yayınladığı kınama mesajında: “İlçemizdeki barış ve istikrar ortamına, demokrasimize yönelik hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirtir , Bu saldırıyı Siverek ‘ yapılmış bir saldırı olarak addediyor ve sorumluların yakalanıp bir an önce hak ettikleri cezayı almalarını temenni ediyorum .Toplumun huzur ve birlikteliğine yönelik yapılmış sayıp her türlü terör saldırısını lanetliyor ,tüm samimiyetimiz ve kalbimizle bu çirkin saldırıyı kınıyor, merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı ,yaralı askerlerimize geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum” Dedi.