UCIM ve Siverek Ticaret Sanayi Odası Kadın girişimcilerin ortak olarak yürüttüğü ‘’ ÇOCUK İSTİSMARI ile MÜCADELE’’ etkinliği.

Çocuklar, aileler ve eğitimciler için ‘’ÇOCUK İSTİSMARI ile MÜCADELE’ yönünde bilgilendirici ve önleyici müdahaleler için çalışma yürütmeyi amaçlıyor. Psikologlar ve hukukçulardan oluşan bir ekip ile bu etkinliğin sunulması ve yaygınlaşması için çalışıyoruz.

İstismar olgusuna yaklaşımda sadece çocuğun durumunun değil, anne, baba veya istismarı uygulayan bireyin durumunun da değerlendirilmesi gerekmektedir.