SİVEREK TİCARET  VE SANAYİ ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLERİ BİR ARADA

SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLERİ BİR ARADA

SİVEREK GENÇ GİRİŞİMCİLERİ BİR ARADA!
Siverek Genç Girişimciler Başkanı Mustafa Keke BUCAK’ın ve Celal BOZDAĞ’ın düzenlediği yemekte, Siverek Ticaret ve Sanayi Odasının genç girişimcileri ve kadın icra komite üyeleri bir araya geldi.
Siverek İçin Ne Yapılır ? Sorusu ile başlayan sohbet beraberinde çok güzel fikirler ortaya çıkardı. Etkin bir şekilde çalışmalarına başlayan genç girişimcilerimizin almış olduğu kararlar hem Siverek için hemde yeni bir nesil için örnek teşkil edecektir. Bu ekibin çok güzel başarılara imza atacağını görüyoruz . Genç girişimcilerimize ayrı ayrı başarılar diliyoruz .
3g
yelizakin514'in profil resmi
yelizakin514
Bugun Siverek için cok onemli bir gün. @rhisarciklioglu ve @serdal_bucak başkanlarimizın öncülüğünde Kadın ve Genc Girisimciler Kurulları seçimle olusturulan en demokratik kurul olma vasfı taşıyor.Baskanlarimiz @kekebucak ve @celal_tulik a çok teşekkür ederiz.Girisimciliğin yaygınlasması icin cok onemli bir girisimde bulunan tüm uyelerimizi kutlarim.