Siverek TSO Başkanı Bucak'tan1 Mart Serbest Muhasebeciler Günü Mesajı

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Serdal BUCAK,, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan mesajında, muhasebecilik mesleğinin, işletmelerde faaliyetlerin ve işlemlerin sağlıklı ve güvenilir olarak işleyişini ve denetlenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen 3568 Sayılı Yasa ile yasal statüye kavuşturulduğunu belirtti. Ülkede her yıl 1 Mart tarihinin Muhasebe Günü olarak kutlandığını ifade eden BUCAK, “İdare ile vergi mükelleflerimiz arasında köprü görevi üstlenen serbest muhasebeci mali müşavirlerimiz, serbest meslek icra etmesinin yanı sıra çok önemli bir kamu hizmeti ifa etmektedirler Siverek Ticaret ve Sanayi Odası olarak serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizin 1 Mart Muhasebeciler gününü kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.