İHALE HAK. (ARNAVUTLUK)

İlgi : Arnavutluk’un Ankara Büyükelçiliği’nin 7.12.2020 tarihli elektronik postası.

Arnavutluk’un Ankara Büyükelçiliği’nin ilgide kayıtlı elektronik postası ile, Arnavutluk hükümetinin, Arnavutluk’un Durres şehrinde 100 MW’lık bir fotovoltaik tesis projesini gerçekleştireceği, tesise ilişkin transfer, kurulum, dizayn, finans ve operasyonel gibi konuların uluslararası ihaleye açılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu ihalenin başvuru süresinin 1 Şubat 2021 tarihinde saat 16.00 (CET)’da sona ereceği belirtilmektedir. İhaleye ilişkin detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Ülke Duyuruları/Arnavutluk” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.