İKİLİ ODALAR'A ÜYELİK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 16.01.2020 tarihli yazısı ile TOBB’un yurtdışında muadili olan özel sektör kuruluşları (Oda/Birlik/Federasyon) ile kurumsal işbirliğini geliştirme çabaları çerçevesinde bir dizi ülke ile “Ticaret ve Sanayi Odası Forumu” adı altında yapılanmaya gideceği bildirilmiştir.

11 ülke ile “Ticaret ve Sanayi Odası Forumu” kurulmuş olup ülkemiz öncelikleri doğrultusunda çalışmalara başlanmıştır. İkili Oda Forumları kapsamında hem Türkiye’de hem muhatap ülkelerde etkinlikler düzenlenmekte, muhatap ülkenin resmi ve çeşitli sektörlerdeki firma temsilcileri ile ikili görüşme fırsatları sunulmaktadır.

Ek DOSYALAR