TAİPEİ AKILLI ŞEHİRLER ZİRVESİ/EXPO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Taipei Bilgisayar Derneği’nden alınan elektronik postaya atfen, Tayvan’ın başkenti Taipei şehri Dünya Ticaret Merkezi’nde 24-27 Mart 2020 tarihlerinde “Akıllı Şehirler Zirvesi/Expo” düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan Zirve’de liderlerin, düşünürlerin, sanayide karar vericilerin görüş alışverişlerinde bulunup çözüm odaklı bir yaklaşımla kurgulanan B2B faaliyetlerinin gerçekleştirileceği kaydedilmektedir. Söz konusu Zirve’de sürdürülebilir şehir anlayışı ve akıllı şehir hizmetleriyle ilgili forumların yanı sıra firmalar için farklı alanlarda aktiviteler düzenleneceği ifade edilmektedir.

Anılan etkinlik için son başvuru tarihi 17 Ocak 2020 olup, detaylı bilgilere http://en.smartcity.org.tw linkinden ve Christine Yeh (Tel: +886 2 2577 – 4249 ext. 820 E-Posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ile irtibata geçilerek ulaşılabilmektedir