TÜRKİYE - KATAR İŞ FORUMU ,21 KASIM 2019 , İSTANBUL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; TOBB ve Katar Odası tarafından Türkiye-Katar İş Forumu’nun Katar Başbakanı Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani'nin himayelerinde 21 Kasım 2019 Perşembe günü İstanbul'da gerçekleştirileceği bilgisi iletilmiştir.

Türkiye-Katar İş Forumu'na çeşitli sektörlerden yaklaşık 70 Katarlı firma ile yatırım, hukuk, sanayi, ulaştırma-lojistik, serbest bölgeler konularında önde gelen Katarlı bürokratın katılımı beklenmektedir.

Forum programının sonunda, Türk ve Katarlı firmalar arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi imkânı olacaktır. Katarlı firmaların listesi katılım teyidi veren firmalara ayrıca TOBB tarafından iletilecektir.

Taslak Programı ekte sunulan söz konusu İş Forumuna katılım için firma temsilcilerinin, 20 Kasım 2019 tarihine kadar
https://katarforum.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgi için Kaan Gaffaroğlu (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ile iletişime geçilebilir.

Üyelerimize duyurulur.