EKVATOR YATIRIM FORMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda;

Ekvator Ankara Büyükelçiliği’nin ilgili yazısına atfen, Üretim, Dış Ticaret, Yatırım ve Balıkçılık Bakanlığı, Türkiye Ticaret Ofisi (PRO ECUADOR) aracılığıyla “Ekvator ve Yatırım Fırsatları” başlıklı sunumun gerçekleştireceği, söz konusu sunumda Ekvator’da ticaret nasıl yapılır, Ekvator’a yatırım yapmaya karar veren yeni yatırımcılar için teşvikler, bazı kamu özel ortaklık (PPP) projeleri hakkında ilave bilgilere yer verileceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, 17 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’de Ankara Hilton Otel’de gerçekleştirilecek söz konusu toplantıya ilişkin detaylı bilgi ve program akışı ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla,