ABD'NİN İRAN YAPTIRIMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI İSTANBUL

ABD tarafından İran'a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı bilinmekle beraber, söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, bahse konu yaptırımlar konusunda, TOBB ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 14:00'da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda, Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar TOBB'a e-posta yoluyla (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.