TÜRKÜYE-KKTC TİCARET ODASI FORMU 1. EKONOMİ KONFERANSI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazında, Türkiye-KKTC Ticaret Odası tarafından 6 Temmuz 2019 tarihinde Golden Tulip Lefkoşa Otel’de “Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı” düzenleneceği belirtilmiştir.
Konferans kapsamında KKTC’de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanı sıra, eğitim, turizm, tarım ve bilişim teknolojilerine ilişkin sektörel panel ve devamında iş görüşmeleri düzenlenecektir.
Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidi için http://ekonomikonferansi.tobb.org.tr linkinde yer alan başvuru formunu en geç 27 Haziran 2019 Salı mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir. Söz konusu link üzerinden taslak programa ulaşılabilmektedir.
İlgili üyelerimize duyurulur.