NİJERYA 2. TÜRK FUARI

Sayın Üyemiz

İstanbul Ticaret Odası’nın ilgide 10.04.2019 tarihli ve 34221550-720-   4107 sayılı yazısına istinaden,

Batı Afrika ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika’nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya’nın ekonomi başkenti Lagos’ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarı’nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı’nda m2 bedelinin 2.820 TL olarak tespit edildiği, katilim bedeline tüm ana hizmetlerin dahil oldu belirtilmekte olup, Fuar’da sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar’a ilişkin katilim formu ve detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki” Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.