MALEZYA/KELANTAN EYALETİNDE YATIRIM FIRSATLARI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, Kuala Lumpur Ticaret Müşavirliğimizden alınan bilgilere atıfla, Malezya’nın 13 eyaletinden biri olan Kelantan Eyalet Yönetiminin, aşağıda belirtilen alanlarda yatırım yapmaya ilgi duyan Türk yatırımcılarını anılan eyalete davet ettiği belirtilmektedir.

– Tok Bali semtinde yaklaşık 4000 dönüm arazi üzerinde sanayi sitesi kurulması;

– Turistik bir bölge olan Cameron Tepelerinde yakın Lojing semtinde yaklaşık 4000 dönüm arazi üzerinde bir turizm köyü kurulması;

– Demir cevheri ve manganez madencilik yatırımı;

– Üniversite veya yüksek okul yatırımı;

– Mobilya üretimi;

– Helal Gıda üretimi.

Bahse konu yatırım projeleri ile ilgilenen üyelerimizin, Kelantan Eyalet Yönetimi yetkilisi (Mohamad Nazwan Ismail, Tel: 00609 7481954 Dahili: 1004, E-posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web: www.kelantan.gov.my/index.php/en/) ile iletişime geçebilecekleri hususunu bilgilerinize sunarız.