TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 SUBAT 2019 ÇARŞAMBA günü 10:00-16:00 saatleri arasında Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olup, TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

KORDİNATÖR ODA/BORSA:ŞANLIURFA TİCARET VE SANAYİ ODASI
ODA/BORSA:SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASI
SEÇİM TARİHİ : 27 SUBAT 2019
SEÇİM SAATİ: 10:00-16:00
SEÇİM YERİ:SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASI
SEÇMEN SAYISI: 16
SEÇİLECEK İCRA KOMİTESİ ÜYE SAYISI: 2
*Seçmen listesinde isimleri bulunmayan kişiler ve doğal üyeler İcra Komitesi üye seçiminde oy kullanmayacaklardır.
*Seçimlerde vekaleten oy kullanılmayacaktır.

İCRA KOMİTESİ ÜYELİĞİ ADAYLIK BAŞVURULARIYLA İLGİLİ OLARAK;
İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları , 11 ŞUBAT 2019 P.TESİ gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını teşvik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 26 SUBAT 2019 günü mesai bitimine kadar Odamıza yapılacaktır.
Aday olabilme şartlarını taşıyan üyelere ilişkin liste, 25 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ günü mesai başlangıç saatinden itibaren Odamız tarafından ilan edilecektir.
14.02.2019