ARNAVUTLUK AGRO- TECH FUARI

ARNAVUTLUK AGRO TECH FUARI HK.,

ARNAVUTLUK AGRO TECH FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 12.11.2018 tarih 0411/16814 sayılı ve Arnavutluk –Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın 02.11.2018 tarih ve 2018/16 sayısına atfen;

15-16 Mart 2019 tarihlerinde Tiran’da, tarım makineleri, bitkisel üretim firmaları, hayvancılık ekipmanları, tarım aletleri ve traktörler, gübre, yaş meyve-sebze. Tohumculuk konularını kapsayan ve İkincisi gerçekleştirilecek olan “Arnavutluk Agro-Tech Tarım Fuarının düzenleneceği bildirilmektedir.

Fuara ziyaretçi veya katılımcı olarak iştirak etmek isteyen üyelerimizin aşağıda bilgileri bulunan kişilerle irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İRTİBAT KİŞİLER:

Sn. Erinda Zhupani