16 Ağu

BASIN YAYIN UYGULAMA EĞİTİMİ

(0 oy)

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, Faaliyet gösteren Siverek Ticaret ve Sanayi odası başkanlığında çalışan medya sorumlusu Levent Akçiçek ve personeller haber yazma, fotoğraf çekme ve haberin basın yayın organlarına servis edilmesi konusunda eğitim verildi.

Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında bulunan salonda çalışanlar haber ve fotoğraf eğitimini ilçede görev yapan  Doğan Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Sezgin verdi.

Sezgin; “ Eğitime katılan personellere kurumun çalışmaları faaliyetlerinin haberleştirilmesi ve basın yayın organlarına servis edilmesi konusunda yapılması gerekenler ve yazım kurallarının  yanı sıra fotoğraf çekimi konusunda detaylı bilgi verdi.

Uygulamalı eğitim gördüklerini belirten Levent Akçiçek;  “ Mesai arkadaşlarımla birlikte haber ve fotoğraf  eğitimi aldık eğitim çok faydalı oldu eğitimimiz 5 gün sürecek” dedi.

BU HABER 101 DEFA OKUNDU.

• Cumhuriyet Caddesi İspahi Pazarı Üzeri K:1 No:44-45 SİVEREK/ŞANLIURFA
  • siverektso@tobb.org.tr