06 Kas

SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASIN’dan ‘ENFLASYONLA TOPYEKÜM MÜCADALEYİ’ DESTEK ÇAĞRISI

(0 oy)

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası’dan ‘enflasyonla topyekûn mücadeleye’ destek çağrısı

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yönetim kurulu başkanı Salih Serdal Bucak, enflasyonla topyekûn mücadele programı’yla ilgili oda üyelerine destek vermeleri çağrısında bulunarak, “Siverek olarak gereken fedakârlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadelede en ön cephede yer alacağız” diye konuştu.

Enflasyonla mücadele kapsamında bizde varız diyerek %10 indirim uygulayan üyelerimize odamız yönetim kurulu başkanı Bucak , üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, hayırlı bol kazançlar diliyoruz.’dedi.

1.Papatya Park Gıda Taş.Tem. İnş. Hiz. Lmt. Şrk : KENAN ALTUNDAL
2.SUQ ET: İSMET DEMİR