16 Eki

SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASI TSE DENETİMİNDEN GEÇTİ

(0 oy)

SİVEREK TİCARET VE SANAYİ ODASI TSE DENETİMİNDEN GEÇTİ

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası (Siverek TSO) İSO 9001–Kalite Yönetimi Sistemi Standardı çerçevesinde TSE tarafından yapılan Gözetim Tetkikini başarıyla tamamladı.

Denetim açılış toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak “Hedefimiz her zaman üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek ve kaliteyi her geçen gün arttırmaktır. Meclisimiz ve Yönetim Kurulu olarak tüm süreçlerin içerisinde yer aldık, iyileştirmeler için planlamalarda bulunduk ve bundan sonra da daha iyisi için çalışacağız. Emeği geçen personellerimize teşekkürlerini illeti.

TSE Baş Denetçisi M. Hakan Yıldırım ve TSE Denetçi Mehmet Genç tarafından gerçekleştirilen denetim sonrasında TSE EN İSO-9001 belgemizin yeni versiyonuna geçiş yapılarak yenilenmesi doğrultusunda karar verildi.

.

Gerçekleştirilen toplantıya; Siverek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak, Genel Sekreter Yeliz Akın ,Ticaret Sicil Müdürü Mahmut Akçiçek,Oda Sicil Memuru Hayriye Yeşilyaprak ve Kalite Temsilcisi ve Akreditasyon sorumlusu Birsen Beyazkuş katıldı.

BU HABER 76 DEFA OKUNDU.

• Cumhuriyet Caddesi İspahi Pazarı Üzeri K:1 No:44-45 SİVEREK/ŞANLIURFA