21 Eyl

Nadlan City : The Israeli Real Estate Convention

(0 oy)

Türkiye Odalar Borsalar Birliğinden alınan bir yazıda 28-30 Kasım 2017 tarihlerinde İsrail’in Eilat kentinde düzenlenecek olan “Nadlan City: The Israeli Real Estate Convention ” etkinliğine bir ticaret heyet ziyareti düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla İsrail Belediye Başkanları, hükümet yetkilileri, inşaat sektöründeki en büyük firmaların yöneticileri ve proje sunumlarının katılacağı etkinliğin inşaat, emlak ve inşaat yan sektörlerinde (çimento, beton, çelik vs ) İsrail’in en büyük organizasyonu olduğu ifade edilmektedir. Bahse konu organizasyonun iki ülke arasında iş birliğinin geliştirilmesine faydalı olacağı ve yaklaşık 3200 ilgili karar merciinin katılımının beklendiği iletilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri sunulan yetkili ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Berna Uzun.

0212 317 65 47

0505 074 68 98

BU HABER 137 DEFA OKUNDU.

• Cumhuriyet Caddesi İspahi Pazarı Üzeri K:1 No:44-45 SİVEREK/ŞANLIURFA
  • siverektso@tobb.org.tr