16 Eki

TÜRKMENİSTAN'DA ENERJİ PROJELERİ KONFERANSI

(0 oy)
TOBB’dan alınan yazıda; 5 Mart 2017 tarihinde Tahran’da gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 16. Genel Kurulu’nda, EİT TSO Sekretaryası'nın 2018-2021 yıllarında TOBB tarafından yürütülmesinin kararlaştırıldığı iletilmektedir.

Bu çerçevede; 16 Ekim 2018 tarihinde TOBB, EİT TSO ve Türkmenistan Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde “Türkmenistan’da Enerji Projeleri ve EİT Bölgesinin Kalkınmasına Olan Etkileri” adlı bir Konferans ve ikili iş görüşmelerinin düzenleneceği belirtilmektedir. TOBB İstanbul Hizmet binasında gerçekleştirilecek olan etkinlik ile Türkmenistan’da devam eden enerji projelerinin tanıtılması hedeflenmektedir. Konferansın ardından, katılımcı Türkmen yetkililerinin temsilcileri ile firmalarımız arasında ikili görüşmelerin gerçekleştirilebileceği de ifade edilmektedir.

BU HABER 62 DEFA OKUNDU.

• Cumhuriyet Caddesi İspahi Pazarı Üzeri K:1 No:44-45 SİVEREK/ŞANLIURFA