Haberleşme ve Yayınlar Politikası

HABERLEŞME VE YAYINLAR POLİTİKASI

(0 oy)

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Haberleşme  ve Yayınlar Politikası temelde yasaların el verdiği ölçüde gizlilik ve şeffalık ilkelerinin dışına çıkmadan üyelerimiz ve tüm paydaşlarımız ile  odamız ,bölgemiz ve talep edilen tüm bilgi ve belgelerin doğru, zamanında ve en etkin şekilde mümkün olan tüm haberleşme araçlarını kullanarak diyalogların geliştirilmesi amacını taşımaktadır. Ayrıca bu politikamız  ticaret ve sanayi odalarının en önemli görevlerinden olan mesleki hayatın geliştirilmesi ve sürdürelebilir olması için yaptığı araştırmalar ve çıkardığı yayınlar ile de hizmet etmek politikamızın vazgeçilmez amaçlarından biridir. Bu amacımızın gerçekleştirilmesinde her zaman olduğu gibi üyelerimiz ve diğer tüm paydaşlarımızın görüşleri geri bildirimler yolu ile takip edilecek ve değerlendirilecektir.

BU HABER 768 DEFA OKUNDU.