Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Cevahir Asuman YAZMACI Siverek Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu . Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Serdal BUCAK ve M

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Cevahir Asuman YAZMACI Siverek Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu .  Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Serdal BUCAK ve Meclis Üyelerimiz Cevahir Asuman YAZMACI 'ya hem Siverek sorunlarını hemde Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin sorunlarını ilettiler.  Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Serdal BUCAK; Oda ve faaliyetlerimizi anlatarak,  üyelerimizin yaşamış olduğu sıkıntıları,  üyelerimizin istek ve taleplerini Milletvekilimize iletti. Birçok sorunu ele alan BUCAK, en çok ; Viranşehir ve Çermik yollarının tehlikesinden ve bir an önce duble yol olarak açılmasını, Siverek ekonomisinin tarım ve hayvancılık sektörlerinde olduğu için Tarım ve Hayvancılık Lisesine ihtiyaç duyulduğunu, OSB ' nin kurulmasıyla kalifiyeli elaman bulmak zor olacağından Teknik Liselerin Siverek Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği halinde çalışmaları gerektiğinin vurgusunu yaptı. Aynı zamanda BUCAK ; Siverek Ticaret ve Sanayi Odasınin mevcut hizmet binasının yetersiz olduğunu,  otopark sorununu,  trafik sorununu , su, elektrik sorununu ,  yurt sorunu, şehir içine girmiş çöp sorununu ve OSB yollarında ki sorunları da gündemine aldı.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası

Cumhuriyet Caddesi İspahi Pazarı Üzeri K:1 No:44-45 Siverek / Şanlıurfa

Kurumsal
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası: © Tüm Hakları Saklıdır.