TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ HK.
Sayın Üyemiz,
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Oda/Borsalarda 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu’na üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, kırk yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu’na üye olacak kadın girişimcilerin; Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.
Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 03 Temmuz 2023 ve 08 Eylül 2023 tarihleri arasında TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi http://girisimcilik.tobb.org.tr/ üzerinden e-devlet şifresi ile online başvuru yapabileceklerdir.
Bilgilerinize sunar; çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası

Cumhuriyet Caddesi İspahi Pazarı Üzeri K:1 No:44-45 Siverek / Şanlıurfa

Kurumsal
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası: © Tüm Hakları Saklıdır.